Over ons

U bent bij ons aan het juiste adres voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie van zowel woningen als bedrijfspanden.

Met groot vakmanschap bouwen en verbouwen wij volledig woningen en bedrijfspanden, maar ook kleinere bouwwerken zoals garages, carports, dakkapellen, erkers en houten bijgebouwen zoals tuinhuisjes en paardenstallen.
Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke aanpak, met advisering op maat, deskundigheid en een snelle werkwijze van ontwerp/kostenraming tot en met oplevering. Daar komt bij dat wij erg flexibel zijn en eventuele veranderingen tijdens de werkzaamheden zonder problemen kunnen inpassen.
Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de kleinere werkzaamheden. Zoals tegelzetten, stukadoren, elektra, loodgieters werkzaamheden, plaatsen en vervangen van kozijnen, deuren, ramen en het leveren en plaatsen van allerlei soorten beglazing.

Wij luisteren naar uw wensen, denken mee met uw idee en geven bouwkundig advies en bieden u oplossingen op maat.
Neem contact met ons op voor meer informatie van voor het bespreken van uw plannen. Indien gewenst, maken graag geheel vrijblijvend een offerte voor u.

× Hoe kan ik u helpen?